Ingyen internettel támogatja a Vidanet a civil szervezeteket

2013. október 18., péntek
Ingyen internettel támogatja a Vidanet a civil szervezeteket

A Vidanet Zrt. pályázatot hirdet civil szervezetek számára 12 hónapos ingyenes internet-hozzáférés biztosítására. A felhívás olyan szervezeteknek szól, amelyek a vállalat szolgáltatási területén működnek, és a mindennapi munkájukhoz elengedhetetlen a világháló elérése.

A Vidanet Zrt. társadalmi felelősségvállalásának kulcsfontosságú eleme, hogy a vételi körzetében működő közösségek munkáját olyan formában támogassa, ahogy nekik arra a legnagyobb szükségük van. A hatékony és gyors kommunikáció minden szervezet számára elengedhetetlen, a vállalat ezért döntött úgy, hogy nagy sávszélességű internet biztosításával segíti a civil kezdeményezések munkáját.
 
„Azért hívtuk életre a CivilekNet Programot, hogy ne csak szolgáltatásainkkal járuljunk hozzá a régiónkban élők jólétéhez, hanem ezen felül segítsük a civil szféra fejlesztését, a társadalmi problémák megoldását, a versenyképesség társadalmi feltételeinek javítását, a kulturális- és sportélet fellendülését, környezetünk, életünk egészségesebbé tételét” – mondta el Hushegyi Károly régióvezető.

A Vidanet minden olyan civil szervezet jelentkezését várja, akik Győrben, Mosonmagyaróváron, Kaposváron, Pécsett, Tatán, Fertődön, Harkányban, Csornán, Kapuváron és ezek vonzáskörzeteiben működnek. A pályázatokat 2013. november 3-áig lehet leadni a Vidanet honlapján megjelöltek szerint.

Pályázati kiírás és információk: http://www.vidanet.hu/tarsadalmi-felelossegvallalas/ujraindul-a-vidanet-...