Önismereti pszichodráma csoport indul tavasszal

2019. november 20., szerda
Önismereti pszichodráma csoport indul tavasszal

FELHÍVÁS

150 órás önismereti pszichodráma csoport Pécsett

A csoport célja, hogy a résztvevők tisztábban lássanak saját személyes élethelyzeteikben, problémáikat cselekvő módon tudják kezelni, jobban értsék saját vágyaikat, s céljaikat könnyebben tudják elérni.

A csoport a pszichodráma klasszikus módszertana és protokollja szerint zajlik két fő képzett dramatista vezetésével.
Az egyes alkalmak témáját, tartalmát a résztvevők élethelyzetei, aktuális érzelmei tematizálják. A módszer a résztvevőket saját élményeken keresztül, játszva és játékosan segíti a kívánt célok elérésében. A csoporton való részvétel a Magyar Pszichodráma Egyesület Képzési Rendjének megfelelően a pszichodráma asszisztensi képzés előfeltételeként beszámítható és más szakképzések és továbbképzések önismereti részeként is elfogadható.

A csoportfolyamat 15 alkalomból áll, havonta egy alkalommal, szombati napokon, alkalmanként 10 órában (45 perces órákat tervezünk).

A csoport indulásának tervezett időpontja: 2020. március 28.

A részvétel díja: 1400 Ft/óra/fő

Helyszín: Pécs, Szent István tér 17. Civil Közösségek Háza

Csoportvezetők:
Végh Márta (pszichodráma vezető, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, családterapeuta jelölt, irodalomterápiás csoportvezető, szociológus) és
Mucsi Zsófia (pszichodráma asszisztens, mentálhigiénés szakember, református lelkész).

A jelentkezőkkel 2020 februárjában rövid személyes beszélgetést tervezünk.

Jelentkezni és érdeklődni a 20-359-7557, illetve a 30-565-4697-es telefonszámon Végh Mártánál és Mucsi Zsófiánál, illetve a pecsipszichodramaatgmail [dot] com e-mail címen lehet.

A jelentkezőknek részletes tájékoztatást küldünk e-mailben.