Plakátrajz pályázat

2015. február 2., hétfő
Plakátrajz pályázat

PLAKÁTRAJZ PÁLYÁZAT

a Lélektér Ifjúságsegítő Alapítvány szervezésében,
az Ifjúsági Lelki Elsősegély 137-00 hívószám terjesztése érdekében.

Pályázati kategóriák:
-14-18 éves korosztály
-19-30 éves korosztály

Egy pályázó maximum 3 pályamunkával nevezhet. Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek (rajz, festmény, grafika, számítógéppel szerkesztett plakát, fotó, kollázs stb.) Lehet színes vagy fekete-fehér.
 
A plakáton az alábbi tartalmak feltüntetése kötelező:

Ifjúsági Lelki Elsősegély
137-00
ingyen hívható hétfőtől szombatig 9-21 óra között

A fenti tartalom kiegészíthető más szövegekkel, melyről a megadott e-mail címen egyeztethet a pályázó, hogy a plakát az Alapítvány célkitűzéseivel összhangban legyen.

A pályázó a telefonszolgálatról a www.pecs.gyitosz.hu weboldalon tájékozódhat, illetve kérdéseit a lelekterifjusagatgmail [dot] com e-mail címen felteheti.

A pályázat menete:

A pályamunkákat 2015. március 31-ig a lelekterifjusagatgmail [dot] com címre digitalizálva kérjük, minimum 2000x1500 pixeles felbontásban, jpg kiterjesztésben. (Papíron készült alkotásokat szkennelve vagy lefotózva várjuk, az eredeti alkotást az Alapítvány bekérheti.) A pályamű elnevezése: az alkotó vezetékneve, életkora, keresztneve egybeírva, majd több alkotás benyújtása esetén a sorszám. Pl a 17 éves Kovács Andrea 3 pályamű esetén: kovács17andrea1.jpg, kovács17andrea2.jpg, kovács17andrea3.jpg elnevezésű műveket küldi el. A pályaműhöz mellékelni kell a megadott e-mail címen kérhető adatlapot és a szerzői jogokról szóló lemondó nyilatkozatot.

A pályaművek közül az alapítvány kuratóriuma kiválasztja azokat a plakátokat, melyek összhangban vannak a telefonszolgálat célkitűzéseivel, és megfelelnek a formai-tartalmi követelményeknek, ezeket feltöltjük a Pécsi Ifjúsági Lelkisegély elnevezésű Facebook oldalunkra a kuratórium által megszavazott sorrendben, korcsoportonként külön mappába. Az oldal linkjéről, a pályamű felkerüléséről e-mailben értesítjük a pályázót. Április 13-án este 8 órától tekinthetők meg az alkotások a Facebookon, melyeket 50 napig, június 2. este 8 óráig lehet megosztani. Amelyik alkotás a legtöbb megosztással rendelkezik (a rendszer csak a nyilvánosra állított megosztásokat számlálja), az az alkotó nyeri el a fődíjat a korcsoportjában.

Csatolt fájl:
Link: