Helyből jobb! - szakmai fórumsorozat
10:00 Megnyitó, köszöntő
Nagy Csaba, Baranya Megyei Közgyűlés elnöke
10:10 A kistermelői élelmiszer-termelés, -előállítás és -értékesítés feltételei
Németh Jánosné, élelmiszerbiztonsági felügyelő
Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) Élelmiszer- és
Takarmánybiztonsági Igazgatóság Élelmiszer-forgalmazás Felügyeleti Osztály
10:45 Helyi élelmiszerek jelölési szabályai
Szegedyné Fricz Ágnes, főosztályvezető-helyettes
Földművelésügyi Minisztérium, Élelmiszer-feldolgozási Főosztály
11:10 Nemzeti Parki Termék védjegyrendszer – a helyi terméknek lelke van
Morber-Simon Beatrix, védjegy-koordinátor, ökoturisztikai munkatárs
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
11:30 Szünet – büfé
12:00 Adózással kapcsolatos általános információk
Zsenkovics Diána, osztályvezető
NAV Baranya Megyei Adó- és Vámigazgatóság, Tájékoztatási Osztály
12:30 Hagyomány, érték, helyi termék
Dr. Minorics Tünde, PhD, adjunktus, PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és
Vidékfejlesztési Kar
12:50 Helyi jó példák
Vargáné Szabó Gabriella - Liget Község polgármestere (Gyümölcsliget)
Lantos Tamás - Markóc Község polgármestere (Közösségi kerti termény
feldolgozó)
13:10 Kérdések az előadókhoz
A rendezvényre a 30/447-8315 számon Váradi Juditnál lehet
Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!
Csatolt fájl: |
|
Helyszín: |