Ingyenes önismereti pszichodráma csoport pécsiek részére

2018. március 24., szombat 10.0018.30
Ingyenes önismereti pszichodráma csoport pécsiek részére
oktatás-tréning

A Nevelők Háza Egyesület az Európai Unió támogatásával ingyenes önismereti Pszichodráma csoportot indít Pécs felnőtt lakosai számára.

Várunk mindenkit, aki elakadt az életében és szeretne új lendületet venni, megtalálni a kivezető utat nehéz élethelyzetéből. A drámacsoport biztonságos közege elősegíti az elakadások feloldását. A csoportot ajánljuk továbbá azoknak is, akik egyszerűen csak szeretnének feltöltődni, új erőt nyerni a folytatáshoz, vagy az újrakezdéshez.

Helyszín: Nevelők Háza Egyesület, Civil Közösségek Háza, Pécs, Szent István tér 17.

A csoportfolyamat 12 alkalomból áll, havonta egy alkalommal, szombati napokon, alkalmanként 8 órában (45 perces órák) tervezzük.

Csoportvezetők: Mátis Eszter (tanár, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, mediátor, pszichodráma asszisztens) és Végh Márta (szociológus, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, pszichodráma asszisztens, irodalomterápiás csoportvezető).

Jelentkezési határidő: 2018. 02.05.

Túljelentkezés esetén a hátrányos helyzetben lévők előnyt élveznek.

A jelentkezőkkel a csoportvezetők a csoport indulása előtt rövid személyes beszélgetést terveznek.

Jelentkezni és érdeklődni az ematisatfreemail [dot] hu, vagy az mvegh2atgmail [dot] com e-mail címen, vagy telefonon, a 20-359-7557, illetve a 30-312-7228-as telefonszámon Végh Mártánál, és Mátis Eszternél lehet.

Helyszín: