SZENIOR ÖRÖMTÁNC "60-as… 70-es… 80-as…"!

17.0018.30
 SZENIOR ÖRÖMTÁNC  "60-as… 70-es… 80-as…"!
senior program

"A fiatalság mércéje nem az életkor, hanem a test, a szellem és a lélek állapota:
az akaraterő, a képzelőerő és az érzelmek intenzitása, a jókedv és a kalandvágy győzelme a közönyön" (Albert Schweitzer)

SZENIOR ÖRÖMTÁNC
"60-as… 70-es… 80-as…"!

Jelszavunk: Mozgás – Öröm – Agytorna!
Talán a környezetünkben sokan azt hiszik, hogy idősebb korban a tánc már szokatlan és őrültségnek tűnik? Csak az tud fejlődni, aki képes kilépni a komfortzónájából! A tánc – legyen bármilyen – olyan, mint egy jó játék. Felvidít, élénkíti a testet, frissíti a szellemet és felemeli a lelket. A kedély és mozgásállapot javul és ez közösségben még nagyobb élmény!

A Szenior Örömtánchoz sem partnerre, sem előzetes tánctudásra nincs szükség, könnyen megtanulhatók a lépések és bármikor be lehet kapcsolódni. Vannak körtáncok, párcserés táncok, sortáncok, sőt ülőtáncok is.
…..azért orvosok szerint “mellékhatásokkal” is számolni kell :
megmenekülhetünk, - de legalábbis késleltethetjük - a demenciát, az Alzheimerkórt!

Az Anti-aging ipar öregedést gátló, fiatalító(?) - kozmetikai, plasztikai, gyógyszeres stb. - ajánlatai elárasztanak bennünket. Csodát várhatunk….  de az öregedés teljesen természetes folyamat, már a születés pillanatában elkezdődik.
Válasszuk az "egészséges öregedés" módszerét! Eszerint a legtöbbet magunk tehetünk úgy, hogy életmódunkkal tevőlegesen veszünk részt a megelőzésben, irányításban. Családunknak is azzal segítünk a legtöbbet, ha egészségesek és jó kedélyűek maradunk.

Jó zenék, remek, egyszerű koreográfiák, kellemes fizikai igénybevétel, jó hangulat!
Hétfő délutánonként 17 - 18.30  valamint szerdán 10-11.30 óra között szeretettel várom,
                                          Zsemberovszky Zsuzsa szeniortánc-oktató