VI. Pécsi Tanuló Város Fesztivál - http://ptf.ckh.hu/

2022. június 15., szerda 15.002022. szeptember 25., vasárnap 17.00
VI.  Pécsi Tanuló Város  Fesztivál - http:/ptf.ckh.hu/
egyéb

Immár hat esztendeje annak, hogy Pécsett számos szervezet és intézmény fogott össze azért, hogy olyan Tanuló Város Fesztivált szervezzen a Pécsi Napok részeként, melyben a tanulás a felfedezés, öröm, megismerés és kíváncsiság kifejezése. Az először megrendezett esemény interaktív tanulási programjai sikerének is köszönhetően 2017. szeptember 18-án Pécs városa átvette az UNESCO Globális Tanuló Város Díját (Global Learning City Award), melyhez kapcsolódóan a Város vezetése vállalta, hogy minden esztendőben tanuló város fesztivált szervez. Kezdeményezésünket támogatja a Pécsi Tudományegyetem és a tanulás, valamint az egyéni és közösségi képesség-fejlesztés mellett elkötelezett oktatási, tudományos, kulturális, művészeti, gazdasági, sport, természetvédő szervezetek és intézmények, továbbá felekezetek és nemzetiségek.

2022. szeptember 22-24. között ismét megrendezzük a Pécsi Tanuló Város  Fesztivált, immár hatodik alkalommal, INSPIRÁLJUK EGYMÁST TANULÁSSAL! - A tanulás értéke és haszna a környezet, a kultúra és a gazdaság kölcsönhatásában munkacímmel.

Tanuló Város Fesztivál honlapján: http://ptf.ckh.hu/  minden információ, az összes programelem és helyszín ismertetése megtalálható.


Úgy gondoljuk, hogy ismét szép és tartalmas fesztivált tudunk létrehozni, de ez csak az aktív résztvevők - azaz az Önök/Ti - segítségével és együttműködésével lehetséges.

A 2022. évi Tanuló Város Fesztivál programjait a pécsi Civil Közösségek Háza koordinálja.