Yoga Brunch - Winter Workshop

2019. november 30., szombat 09.0012.00
Yoga Brunch - Winter Workshop
oktatás-tréning

Yoga Brunch - Winter Workshop

A "workshop" azt jelenti, hogy a heti rendszerességű órákhoz képest kicsit hosszabban, egy kicsit mélyebben merülhetünk el a yoga, a meditáció és az egészség világában, a testi - lelki - szellemi egyensúly harmonizálásában.
Egy kicsit hosszabban kiszakadhatunk a hétköznapokból, egy kicsit több időt fordíthatunk magunkra.

A fizikai gyakorlás mellett hangsúlyt fektetünk a lelki, mentális és szellemi fejlődés alappilléreire is, melynek célja egy egészséges, harmonikus alapállapot megteremtése, bármilyen körülmények között is. (Télen is ! :)) Átfogó témák: Érzelmeink kultiválása A Lelki fejlődés útjai Társadalmi és családi elvárások & egészséges határaink Tudatosság és fejlődés 

Aki pedig az órát tartja:
Vaczuli Vanda vagyok, szeretem a mozgást és a nyugalmat, megannyi formában. Az óráimon a kettő ötvözetéből születik a mozdulat.

Néha a csend,a nyugalom és a teljes harmónia a meghatározó, máskor pedig egy vadul hullámzó óceánban való szörfözés szabadsága lehetne hasonló.

(Néha pedig az agyat kikapcsolva csak én magam vagyok( Hakuna Matata (aggodalomra semmi ok ) -  ez egyfajta Netflix and chill állapot.

A mozgásművészeten kívül mindenem a természet. Szeretek mezítláb mászkálni, imádom a fákat és a leveleket, a hegyeket, a ködöt, a csendet és az eső hangját,  a lovakat és minden állatot (a hattyúkat minimum 20 méteres távolságból) a kávét és a könyveket, az avokádót, a  kókuszt és a fahéjat, a vörösbort ,a régi épületeket, a csillagaszatot és a művészeteket,  az idős néniket és bácsikat, a kedvenc anyagom pedig a vászon és a rattan. A reggel pedig a kedvenc napszakom...Világutazóként tanulmányaim és tapasztalataim kamatoztatására megannyi helyen sikerült szert tennem...Ilyen volt többek között az USA és Costa Rica, Svájc,  Németország, Ausztria,Anglia, Spanyolország és a Kanári-szigetek, valamint a Balkán, Románia , Bulgária és Szerbia.

Jelentkezés: vandavaczulicoachingatgmail [dot] com [dot] email címen.
A workshop ára 5000.-Ft
(Mely tartalmaz egy kis vega sütit is és egy szívmelengető pohár teát is.)

 

Helyszín: