KoraBaba Önsegítő csoport

2013. november 25., hétfő 10.0013.00
KoraBaba Önsegítő csoport
egyéb

„Lili 650 grammal született 27 hétre 2012. december 8-án. 3 hónap kórház, majd az otthon töltött 9 boldog napot ismét 5 hét kórház követte, ez alkalommal tüdőgyulladással. Teljesen összetörtem. Úgy éreztem, nem tudom ellátni a gyermekemet, bármit teszek, nem jó neki, beteg lesz. Nincs hozzá „használati útmutatóm”., semmi nem olyan egyszerű vele, mint a 2 éves kisfiammal volt. Nagyon szívesen beszéltem volna másokkal, osztottam volna meg a kételyeimet, félelmeimet, örömeimet olyanokkal, akik megértenek. A kórházban nem volt időnk hosszan beszélgetni a sorstársakkal, csak egy – egy gyors kérdésre, bátorító mosolyra volt lehetőség a rövid látogatások alatt."


Ha te is koraszülött babát nevelsz; akár otthon vagytok már, akár még a kórházban; ha szeretnél beszélgetni sorstársakkal; ha kérdéseid, félelmeid, kételyeid vannak a témával kapcsolatban, gyere és tölts el velünk két hetente hétfőnként 2-3 órát a „Pécsi KoraBaba Önsegítő Csoportban”.
Barátságos légkörben, bababarát környezetben várunk sok szeretettel minden szülőt, nagyszülőt, testvért és természetesen a KoraBabákat is korhatár nélkül. Kötetlen beszélgetések, meghívott szakemberek várnak, a témákat a résztvevők igényei szerint válogatjuk. A csoport nyitott, így bármely hétfőn lehet csatlakozni.

Az első találkozó időpontja: 2013. november 25. 10:00 ( a további időpontokat ekkor pontosítjuk)
Helyszín: Baranya Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, Pécs, Szent István tér 17.
A részvétel ingyenes!

További információ kérhető Fehér Angélától: feherangiatgmail [dot] com