A Civil Közösségek Háza infrastrukturális fejlesztése, új szolgáltatások indítása Pécsett a civil segítő hálózatok megerősödéséért - DDOP-3.1.3/F-11-2011-0014

A Civil Közösségek Háza infrastrukturális fejlesztése, új szolgáltatások indítása Pécsett a civil segítő hálózatok megerősödéséért - DDOP-3.1.3/F-11-2011-0014

A pécsi Civil Közösségek Háza infrastrukturális feltételeinek fejlsztésével az épület udvari szárnyának bővülésén keresztül olyan terek kerülnek kialakításra, amelyek bázisául szolgálnak a hátrányos helyzetű társadalmi csoportokkal foglalkozó helyi civil szerveződések aktivizálásához, fejlesztéséhez,. Ezzel a projekt hozzájárul a település foglalkoztatási mutatóinak javulásához, közösségmegtartó erejének növekedéséhez, hiszen olyan fejlesztő programok valósulnak  meg, amelyek elősegítik az abban résztvevő szervezetek hálózatosodását, forrásabszorpciós és projektgeneráló képességük növekedését, amelyek a fenti célok eléréséhez vezetnek.
A fejlesztendő ingatlan természetben Pécs, Szent István tér 17. szám alatt található, önkormányzati tulajdonban áll. A pályázó szervezet 1993 óta működteti az intézményt kötelező önkormányzati feladat ellátása kapcsán,  közművelődési megállapodás keretében. Az ingatlan használatát határozatlan idejű haszonkölcsön szerződés rögzíti. Az infrastrukturális fejlesztés összesen 286 m2-en valósul meg, a tervezés során a beépítési százalék és a zöldfelületi mutató nem változik.
A projektben vállalt tevékenységek Pécsett, Baranya megye és a kistérség székhelyén valósulnak meg. A projekt 18 hónap időtartamú.
 

Csatolt fájlok:
Link:
Projektcsoport:
Partnerek:
Időtartam:
  • 2012.04.012013.09.30