A Civil Közösségek Háza belső megújítása a minőségi közösségfejlesztésért

2021. február 5., péntek
A Civil Közösségek Háza belső megújítása a minőségi közösségfejlesztésért

A Nevelők Háza Egyesület A Civil Közösségek Háza belső megújítása a minőségi közösségfejlesztésért címmel projektet valósít meg a TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2020-00584
„A közösségfejlesztés infrastrukturális hátterének megteremtése” című konstrukció keretében.
A projekt 20 millió forint támogatással 2020. december 15 - 2022. március 31. között,
az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Pécsi Helyi Akciócsoport támogatásával valósul meg.

A projekt közvetlen célja:

Pécs belvárosában található Civil Közösségek Háza felújítása, a védett parketta felújítása, a kert rendezése, eszközbeszerzés. A működési és üzemeltetési költségek csökkentése, a szolgáltatások színvonalának növelésével a látogatószám bővítése az épület fenntartása, a minőségi programok a közösségi fejlesztése érdekében.

A projekt keretében megvalósuló beavatkozás eredményeként integrált, újszerű és innovatív fejlesztések valósulnak meg, annak érdekében, hogy a minőségi közösségi együttlét lehetőségével javuljon a városban élők életminősége, további cselekvő, aktív közösségek alakuljanak ki. A projekt színvonalas programhelyszínek biztosításával, a helyi társadalmi élet aktivitásának növelésével egy versenyképesebb település létrehozásához járul hozzá, amely egyben a szociális helyzet és egészségi állapot javulását, a családokkal, közösségekkel való szorosabb kapcsolat kialakítását is eredményezi.

Csatolt fájl: