Adventi Karácsonyfadísz készítés a Good Times Charityvel

2016. december 9., péntek 16.0019.00
Adventi Karácsonyfadísz készítés a Good Times Charityvel
gyermek-ifjúsági

A Good Times Charity csapata szeretné, ha minden gyerkőc méltón, szívet-lelket felkészítve várná a szeretet ünnepét! Fontosnak tartjuk, hogy egy kicsit megálljunk és felkészüljünk az Adventi időszakban a közelgő Karácsonyra.
Ezért négy alkalommal is várunk Titeket Adventi Díszkészítéseinkre, ahol minden alkalommal más tanoda rászoruló gyerekeivel együtt készíthettek szebbnél szebb karácsonyi díszeket!
A díszeket nem csak magatoknak készítitek, hanem azokkal fogjuk feldísziíteni a Good Times Charity karácsonyfáját is, ami a Civil Közösségek Házában lesz megtekinthető az egész adventi időszak alatt!

Alkalmaink:

December 9. (péntek) 16:00-19:00 Esélyek Háza (Civil Közösségek Háza) - Egy Tanoda lurkóival lehet közösen hajtogatni, ragasztani!

December 17. (szombat) 14:00-17:00 Nappali kávézó - Az Élmény-Tár Tanoda kicsijei és nagyjai vágnak, tűznek, színeznek Velünk!

Csatlakozni bármelyik készítéshez lehet és érdemes is, annyit kérünk, hogy itt az eseményben, személyes üzenetben vagy a goodtimescharitypecsatgmail [dot] com címen jelezzétek ha jönnétek, hogy tuti elegendő alapanyaggal készüljünk! :)

Az események ingyenesek (egy becsületkasszát azért kiteszünk, ha elfogynának a csillámok el tudjunk rohanni utánpótlásért..:)

Készüljünk együtt Adventkor!