Baba Gyereknap és Piknik a Pécsi Pagonnyal

2018. május 27., vasárnap 09.0013.00
Baba Gyereknap és Piknik a Pécsi Pagonnyal
gyermek-ifjúsági

Legyen a Gyereknap a legkisebbeké is!

A Pécsi Pagony és a Kisház Kávézó összefogott, és egy rendhagyó Gyereknapi Pikniket szervezett a Civil Közösségek Háza hangulatos árnyas udvarára, ahova most elsősorban a kisbabás-kisgyerekes családokat várjuk egy kellemes délelőtti programra:

9.00-9.30 énekes-zenélős gyülekező Kopjár Anikóval

9.30 - 10.15 Anyatippek – nem csak anyáknak. Beszélgetés Iveszics Tünde védőnővel baba elsősegélynyújtásról, gyermekbajok, -betegségek kiegészítő, szelíd gyógymódjairól. Utána konzultációs lehetőség.http://babatippek.hu/

10.30 – 11.15 Ringató László Virággal - zenés foglalkozás

11.15 - 13.00 Baby Picasso Mese-Tér-Kép játszópark babáknak és totyogóknak Szalóki Rékával
A gyerekek különböző izgalmas finommotorikus és nagyon maszatos, nagyon festékes játékot próbálhatnak ki, amit biztosan élvezni fognak. A foglalkozás során ehető, természetes alapanyagú festéket használunk, így nyugodtan lehetünk maszatosak tetőtől talpig! Mivel a gyerekek garantáltan festékesek lesznek, ezért olyan ruhába hozzuk őket és olyat vegyünk fel magunk is, amit nem sajnálunk összekenni.

10.00 - 13.00 Off-program formájában bemutatkozik, valamint mesél működéséről a 2016-ban megalakult anya-baba közösség. A Kötődő.

Találkozhattok azokkal a szuper pécsi gyerekorvosokkal, akik idén második alkalommal futották körbe a Balatont az Ultrabalaton rendezvényen. Tavaly 3 millió forintot gyűjtöttek hiánypótló orvosi műszerekre, idén nem pénzt gyűjteni szeretnének, hanem felhívni a figyelmet a háztartási balesetekre, amiből naponta legalább eggyel találkoznak munkájuk során.
https://www.pecsma.hu/top/ujra-korbefutjak-balatont-pecsi-gyerekekert/

A rendezvény teljes ideje alatt a Pécsi Pagony könyvesbolt baba- és gyerekkönyv, valamint játék kínálatából válogathattok, az olvasósarokban bele is olvashattok a kedvenceitekbe, a játszósarokban pedig a legkisebbek számára is izgalmas játékokat próbálhattok ki.

Lesz óriásbuborék fújás és természetesen a nagyobbacskákra is gondolunk, ők sem fognak unatkozni!

A piknik hangulatról plédek, párnák és a Kisház Kávézó kiváló – bababarát – ételei, italai gondoskodnak.

A rendezvény INGYENES!

Helyszín: