CIVIL VÉRADÁS - Adj vért és ments meg 3 életet!

2019. április 10., szerda 13.0018.00
CIVIL VÉRADÁS - Adj vért és ments meg 3 életet!
egyéb

CIVIL VÉRADÁS

A Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága elkötelezett a civil szféra folyamatos fejlesztésében, a helyi közösségek megszervezésében, az önkéntesség, illetve a civil szervezetek aktivitásának előmozdításában.


A fenti célkitűzésekhez illeszkedve 2019. április 9-11. között civil véradó napok kerülnek megrendezésre országszerte.  A program lényege a véradás fontosságára való felhívás, illetve a civil szervezetek társadalmi felelősségvállalásának bemutatása. A véradás technikai lebonyolítója az Országos Vérellátó Szolgálat, a véradó nap a Miniszterelnökség koordinációjával valósul meg. Baranya megyében a megyei civil információs centrumot működtető Nevelők Háza Egyesület a szervező.


Pécsett 2019. április 10-én, szerdán 13.00-18.00 óra között kerül sor a véradásra a Civil Közösségek Házában (Pécs, Szent István tér 17.).


Minden véradó egy pár virslire és egy italra (sör vagy üdítő) a vendégünk.
Ez alkalomból nemes versengésre hívjuk a civil szervezeteket, nem formalizált csoportokat!
Toborozzatok véradókat tagjaitok, önkénteseitek, klienseitek között! A legtöbb véradót küldő szervezet, csoport vendégünk egy reggelire vagy uzsonnára 10 fő erejéig az egyesület által működtetett Kisház Kávézóban.

Bővebb információ : https://www.facebook.com/events/427276328079304/ 


Legyünk mi a legaktívabbak!