Pályaválasztási tanácsadó

17.0018.00
Pályaválasztási tanácsadó
gyermek-ifjúsági

Bakk L. Zalán pályaválasztási tanácsadó az elmúlt 12 évben célirányosan kutatta azokat a területeket, amelyek segítségével hatékonyan tudja támogatni a fiatalok pályaválasztását. Kifejlesztett egy olyan módszert, amelyben tudományosan megalapozott személyiségtesztekkel és a pszichológia, valamint az önismeretfejlesztés eszközeivel megfelelő módon képes segíteni a fiatalokat a döntéshozásban.
A pályaválasztási tanácsadások során Zalán professzionális munkapszichológiai teszteket használ, amelyek fókuszában kifejezetten a pályaválasztás áll. Emellett minőségbiztosított önértékelő eljárások alkalmazásával elősegíti a szükséges önismereti információk megszólaltatását. Ez a gyakorlatban nem csak átfogó, tudományos vizsgálódást, de olyan odaforduló figyelmet is jelent, amely független a szülő elfogultságától és túlmutat a pedagógusok szegmentált megfigyelési lehetőségein. Zalán nem csak egy-egy képesség vagy terület szempontjából, hanem teljes egészében képes vizsgálni a hozzá forduló fiatalok képességeit, vágyait, álmait. Mindezt pedig kiegészíti számos továbbtanulási, pályaválasztási-, munkaerőpiaci- és karrier témájú szakmai adatbázis használatával. Így mindig naprakész információkkal tudja elősegíteni a megfontolt döntéshozatalt.
A palyavalasztasom.hu weboldalán Zalán érdekes és hasznos blogbejegyzésekkel is igyekszik segíteni a pályaválasztás előtt álló fiataloknak és szüleiknek. Telefonon a +36204042564-es mobilszámon érdeklődhet.

A foglakozások keddenként 17 és 18 óra között zajlanak. A részvétel csak előzetes bejelentkezés alapján lehetséges a fönt megadott telefonszámon!

Helyszín: